YY63 Kursi mesin pemotong traktor pertanian anyar

Katrangan singkat:


  • Nomer model: YY63
  • Pangaturan sadurunge / aft: 150mm, Saben langkah 15mm
  • Imbuhan bobot: 50-130kg
  • Stroke suspensi: 70mm
  • Bahan sampul: PVC Ireng
  • Warna Opsional: Ireng, Kuning, Abang, Abu-abu
  • Aksesoris Opsional: Sabuk pengaman, Saklar mikro, Sandhangan Tangan, Geser

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

YY63_01
YY63_02
YY63 manual

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita