KL01 Kursi forklift desain anyar

Katrangan singkat:


  • Nomer model: KL01
  • Imbuhan bobot: 50-130kg
  • Stroke Suspensi: 50mm
  • Bahan Sampul: PVC utawa kain ireng
  • Aksesoris Opsional: Sabuk pengaman, Saklar mikro, Sandhangan tangan mewah, Geser, Headrest

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

KL01 (3)

KL01 Deacr ngirim

Model KL01 minangka kursi suspensi mekanik desain anyar kanthi ukuran pemasangan universal.

Fitur:

Panutup PVC utawa Grey awet utawa Kain Tahan Lama
Bantal busa kontur kanggo kenyamanan operator maksimal
Dhukungan mburi sing tapered kanthi backrest sing luwes kanggo nambah rasa nyaman lan fleksibilitas
Ekstensi backrest kanggo dhuwur backrest ekstra
Gandheng lengen lipat supaya gampang tekan kursi kasebut
Nampa ngalih ngarsane operator
Rel geser nyedhiyakake penyesuaian ngarep / cepet kanggo 165mm supaya kenyamanan operator
Kontrol sisih
Gantung suspensi nganti 50mm
Pangaturan bobot 50-130kg
Pangaturan penyerap kejut kanggo kenyamanan individu


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita