Babagan Kita

Tur Pabrik

1 (2)
1 (1)

Nanchang Qinglin Automobile Accessories Co., Ltd.minangka pabrikan kursi profesional kanthi pengalaman suwene. Produk utama yaiku kursi pertanian, kursi konstruksi, kursi taman lan suku cadang mobil liyane.

KL Seating didegake ing taun 2001 kanthi jembar 26000 meter persegi. Kita duwe rong basis manufaktur: Nanchang, Jiangxi lan Yangzhou, Jiangsu. Karo karyawan sing trampil, KL Seating duwe kapasitas ngasilake 400.000 kursi saben taun.

Kita duwe Sistem Manajemen sing sampurna lan tim R&D sing apik banget. Kabeh produk wis lulus sertifikat ISO9001: 2015, CE lan PAHS. Produk utamane kanggo OEM Domestik lan pasar luar negeri, kayata Eropa, Amerika, Australia, Asia Selatan, lsp.

Pertama-tama karo Prinsip Perusahaan, gaweyan tim, layanan sing paling apik, papan lungguh KL bakal ngupayakake nyedhiyakake kursi sing nyaman lan aman, ngupayakake dadi desainer lan pabrikan global.

Misi kita

Nyedhiyakake kursi sing aman, nyaman lan ekonomis kanggo para pelanggan kanthi katrampilan profesional.

Sesanti kita

Dadi desainer kursi lan pabrikan global.

Nilai-nilai kita

Pelanggan luwih dhisik, kerja tim, inovasi, semangat, integritas, dedikasi

Sertifikat

1 (1)
1 (5)
1 (1)
1 (6)
ISO-EN-2
1 (7)
1 (3)
1 (8)
1 (4)
1 (9)