Babagan awake dhewe

Nanchang Qinglin Seat Manufacturing Co., Ltd.

Nanchang Qinglin Seat Manufacturing Co., Ltd.punika Produsèn jog profesional karo taun pengalaman.Produk utama kita yaiku kursi pertanian, kursi konstruksi, kursi taman lan suku cadang mobil liyane.KL Seating didegaké ing 2001 kanthi area 26000 meter persegi.Kita duwe rong basis manufaktur: Nanchang, Jiangxi lan Yangzhou, Jiangsu.Kanthi karyawan trampil sing cukup, KL Seating nduweni kapasitas ngasilake 400.000 kursi saben taun.Kita duwe Sistem Manajemen sing sampurna lan tim R&D sing apik.Kabeh produk kita wis lulus ISO9001: 2015, CE lan sertifikat PAHS.Produk kita utamane kanggo OEM Domestik lan pasar luar negeri, kayata Eropa, Amerika, Australia, Asia Kidul, lsp.Kanthi Prinsip Perusahaan saka pelanggan pisanan, kerja tim, layanan paling apik, kursi KL bakal nindakake kabeh kanggo nyedhiyakake kursi sing nyaman lan aman, ngupayakake dadi desainer lan pabrikan kursi global.

Kaluwihan

  • Provide safe, comfortable and economical seats to customers with our professional skills.

    misi kita

  • To be the global seat designer and manufacturer.

    sesanti kita

  • Customer first, teamwork, innovation, passion, integrity, dedication

    Nilai kita

Produk Terbaru