Babagan Kita

Nanchang Qinglin Seat Manufacturing Co., Ltd.

Nanchang Qinglin Seat Manufacturing Co., Ltd. minangka pabrikan kursi profesional kanthi pengalaman suwene. Produk utama yaiku kursi pertanian, kursi konstruksi, kursi taman lan suku cadang mobil liyane. KL Seating didegake ing taun 2001 kanthi jembar 26000 meter persegi. Kita duwe rong basis manufaktur: Nanchang, Jiangxi lan Yangzhou, Jiangsu. Karo karyawan sing trampil, KL Seating duwe kapasitas ngasilake 400.000 kursi saben taun. Kita duwe Sistem Manajemen sing sampurna lan tim R&D sing apik banget. Kabeh produk wis lulus sertifikat ISO9001: 2015, CE lan PAHS. Produk kami utamane kanggo OEM Domestik lan pasar luar negeri, kayata Eropa, Amerika, Australia, Asia Selatan, lsp. Pertama-tama karo Prinsip Perusahaan, gaweyan tim, layanan sing paling apik, papan lungguh KL bakal ngupayakake nyedhiyakake kursi sing nyaman lan aman, ngupayakake dadi desainer lan pabrikan global.

Kauntungan

  • Provide safe, comfortable and economical seats to customers with our professional skills.

    Misi kita

  • To be the global seat designer and manufacturer.

    Sesanti kita

  • Customer first, teamwork, innovation, passion, integrity, dedication

    Nilai-nilai kita

Produk Paling Anyar