YY05 Rumput Bali Dhuwur lan Taman Traktor Kursi Polyurethane Ireng

Katrangan singkat:

  •    Konstruksi Awet Bingkai Baja
  •    Panutup Polyurethane Waterproof
  •    Pola samberan universal
  •    Nampa Pengoperasian Ganti Operator
  •    Kursi cocog kanggo digunakake ing kabeh kahanan cuaca

  • Nomer Model: YY05
  • Bahan sampul: PVC Ireng
  • Warna Opsional: Ireng, Kuning, Abang, Biru
  • Aksesoris Opsional: Sabuk pengaman, Saklar mikro, Geser, Suspensi

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

2013-YY5


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita