YJ03 Kontrol tombol kursi suspensi udara mewah

Katrangan singkat:

DSC_1051


  • Nomer Model: YJ03
  • Pangaturan Fore / aft: 176mm, Saben langkah 16mm
  • Imbuhan bobot: 50-130kg
  • Stroke Suspensi Udara Listrik: 80mm
  • Motor: 12v
  • Bahan Sampul: PVC utawa kain ireng
  • Aksesoris Opsional: Aksesoris Opsional

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

YJ03 Technical Data

Deskripsi Model YJ03

Model YJ03 minangka kursi panggantos kualitas tinggi kanthi suspensi udara utawa mekanik. Dirancang dadi kit panggantos sing pas langsung kanggo peralatan sampeyan supaya sampeyan tetep bisa nikmati kanthi rega murah.

Fitur:

  • Majelis dibutuhake (kursi lan penundaan ora dipasang)
  • Kain utawa tutup vinil sing tahan lama
  • Pilih ing antarane suspensi udakara 12-Volt utawa mekanik
  • Potong lan jahit vinil kanggo tutup sing luwih angel lan nyaman
  • Bantal busa kontur kanggo njamin kenyamanan operator
  • Backrest sing luwes bisa diterusake menyang ngarep lan reclines
  • Ekstensi sandhangan sing bisa disetel kanggo dhuwur backrest ekstra
  • Lengan tangan sing bisa dilipat (30 ° munggah utawa mudhun)
  • Kanthong dokumen awet nyimpen manual lan barang berharga liyane
  • Dhuwur kursi sing bisa disetel sajrone 60mm kanthi nyetel 3 posisi
  • 50-130kg batang imbuhan bobot
  • Rel geser nyedhiyakake penyesuaian ngarep / aft kanggo 175mm
  • Tutup suspensi karet tahan lama supaya komponen ora ana lebu lan rereget
  • Ukuran kursi: 62 "x 85" x 53 "(W x H x D)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita